Speelclub Jongens

Leeftijd: 
8-10 jaar

Liefste speelclubbertjes!

Beste ouders en leden,

Het is bijna zover! Deze zomer gaan wij op kamp!

Nu we groen licht gekregen hebben van de overheid, is het tijd voor de kampinschrijvingen. Deze zullen dit jaar verlopen via onderstaande inschrijvingslinken.

Gelieve de link één keer voor elk kind in te vullen en de informatie bij de link eerst goed door te nemen. Nadat u de link correct heeft ingevuld ontvangt u een mail met bevestiging van de inschrijving, hierin kan u ook de kostprijs van het kamp en de andere info terugvinden.

Inschrijvingen zijn pas geldig wanneer u de link heeft ingevuld en het te betalen bedrag heeft overgeschreven op BE36 7374 0403 7981. Inschrijven en betalen kan u doen tot en met 14 juni, daarna sluiten we ze af zodat we ons goed kunnen voorbereiden op het kamp. De medische fiche wordt nog meegedeeld op de site, het is de bedoeling dat jullie deze meegeven met uw zoon of dochter wanneer hij/ zij op kamp vertrekt, samen met een (geel) klevertje van de mutualiteit.

Het GROOT KAMP kost 125 euro per persoon, tenzij je drie kinderen(of meer) hebt die meegaan op groot kamp, in dit geval is het 105 euro vanaf het derde kind.

Graag bij overschrijving volgende mededeling vermelden: " chirokamp 2020- naam kind- afdeling ".

De link om in te schrijven voor GROOT KAMP: (zowel jongens als meisjes):

https://forms.gle/GATbwRc1uP4cPFZ89

De BBQ gaat op wisseldag (21/07) NIET door.

Verde informatie volgt zo snel mogelijk in het kampboekje!

Als er vragen zijn mogen jullie gerust ons contacteren. (0476704933)

Tot op kamp!

Groetjes Tibo & Bram